Over ons

Scroll

Ons team voert wetenschappelijk en parapsychologisch onderzoek uit naar onverklaarde activiteiten. We proberen paranormale activiteiten vast te leggen met onderzoek en persoonlijke ervaringen door speciale apparatuur te gebruiken, inclusief apparaten die door onze technici zijn ontwikkeld.

 

 

Erica

Locatie manager

avatar

Een nuchtere scepticus, niet paranormaal begaafd, maar wel met een goede intuïtie. Haar motto is; eerst zien dan geloven.

Laura

Technics

avatar

Laura zorgt ervoor dat volgers altijd up to date blijven op onze sociale media kanalen, zoals Facebook en Instagram. Tevens ondersteunt zij onze fotograaf met het maken van foto’s op locatie.

Mario

Exorcist

avatar

Onze expert in het uitdrijven van ongewenste entiteiten bij personen en het verwijderen daarvan op locaties.

Marjorie

Paranormaal onderzoeker

avatar

Marjorie is beginnend uitdrijver van ongewenste entiteiten en energieën bij personen en het verwijderen hiervan op locatie. Dit doet ze onder begeleiding van Mario. Doordat zij de aanwezigheid van een entiteit en energie voelt, een zeer hoog ontwikkelde intuitie (helderwetend) heeft, komt dit beide bij onderzoeken of huisreinigingen heel goed van pas. Tevens doet zij fotoreadings voor mensen en heeft de interesse in wicca, voodoo, satanisme en demonologie.

Paul

Technics

avatar

Paul houdt zich met name bezig met het opnemen van beeld en geluid tijdens onderzoeken. Hij heeft geen paranormale ‘gaven’ en richt zich op apparatuur zoals de voicerecorder, MEL-meter, SB-7 sprit box, etc. om te bevestigen wat andere leden in het team die wel ‘gaven’ hebben, ervaren tijdens de onderzoeken. Hij is hierin vrij sceptisch en zoekt vaak naar een logische verklaring alvorens het paranormaal te noemen.
Hoewel hij geen ‘gaven’ heeft, zou hij deze wel willen ontwikkelen of tenminste willen ervaren.

Stefanie

Paranormaal onderzoeker

avatar


Stefanie is hooggevoelig en helder voelend. Voelt feilloos energieën aan van mens, entiteiten en de aarde.
Tevens helpt ze mensen hier en in het hiernamaals om contact met elkaar te leggen door o.a boodschappen door te geven, te pendelen en/of foto’s te lezen. Doordat ze wicca heeft bestudeerd, kan ze op deze wijze het team ondersteunen met haar gaven.

Vincent

Fotograaf

avatar

De meeste foto’s van ons team worden gemaakt door Vincent. Als hoog sensitieve fotograaf legt hij dus ook regelmatig energieën vast op foto’s. Hij gebruikt hiervoor diverse camera’s waaronder een Canon 7D spiegelreflex camera en een Full Spectrum Canon 40D spiegelreflex camera.