Lock-down Domein de Renesse

Scroll
Oostmalle, België – 1 & 2 september 2018

Gepakt en gezakt gingen we met 7 teamleden op weg naar Domein de Renesse voor een onderzoek dat heel de nacht in beslag zou gaan nemen.
We waren er om 17.00u in de namiddag en zijn er geweest tot de volgende dag 9 uur.

We hebben die nacht verschillende camera’s weggezet, o.a. de Kinect/SLS camera en 2 x een 4 megapixel camera. De SLS camera hebben we weggezet op de tweede verdieping in de torenkamer, de kamer waar we bij het vorige onderzoek ook al activiteiten hadden opgemerkt.
Een verdieping lager in de lange gang, hebben we de andere camera’s weggezet, en ook de lasergrids.

We hebben in verschillende ruimtes pendelsessies en EVP-sessies gedaan, maar we voelden ons toch elke keer weer aangetrokken tot de torenkamer.
We hebben de camera’s uren laten draaien, maar helaas hebben deze geen bruikbare beelden vastgelegd.

De SLS daarentegen, heeft wel degelijk iets vastgelegd! Tijdens een EVP-sessie van Vincent, Vasco en Stefanie, was er op een gegeven moment een vierde energie zichtbaar op de SLS. Stefanie voelde deze energie al aan en deze verscheen achter haar! Mario en Marjorie stonden verderop in de gang op het beeldscherm de SLS beelden te volgen en zagen het gebeuren!
Daarop heeft Mario gelijk de beelden opgeslagen, maar kreeg hierbij een error tijdens het opslaan.
Bij thuiskomst bleken we de beelden niet te kunnen opvragen en vreesden we het ergste…
Gelukkig hebben we goede connecties en heeft een goede vriend, die bij justitie werkt, ervoor gezorgd  dat de beelden toch weer terug te halen waren via speciale sofware! Wat waren we allemaal opgelucht, want dit waren toch wel erg unieke beelden!

We zijn tevreden met de resultaten van ons tweede onderzoek en we zijn er dus van overtuigd, dat er paranormale activiteiten plaatsvinden in Domein de Renesse.

Domein de Renesse

Domein de Renesse

Domein de Renesse

Domein de Renesse